Tweede snee op zweel. Wat schiet dat lekker op met een vierelements, ongeveer dezelfde capaciteit als maaien met de triple. Met de triple rij ik 15, zou wel sneller kunnen maar ik vind het een mooie s

John Deere 6420

+4
GerbertXL
Tweede snee op zweel. Wat schiet dat lekker op met een vierelements, ongeveer dezelfde capaciteit als maaien met de triple. Met de triple rij ik 15, zou wel sneller kunnen maar ik vind het een mooie snelheid. Met de hark rij ik 12, harder zou ik ook wel kunnen maar dan moet ik groepen schakelen.

Reacties

+1
J asper
Jammer dat die zo goed bevalt, anders wist ik er nog wel een voor 😜

Monster netjes voor elkaar zo👌👌
GerbertXL
@J asper gebruikt zijn ze ook wel te koop 😀
+1
newholland6640
Prachtig mooi voor elkaar hoor!
+1
Ruben-Wind
Mooi spul! Laten harken met 4 Elements beviel hier ook goed, vooral de hogere capaciteit van de inkuil trein. Ik denk dat het zo weinig extra kost tov zelf met een kleinere midden afleg harken.
GerbertXL
@Ruben-Wind Als er capaciteit blijft liggen doordat de zwelen te klein zijn zal het weleens geld op kunnen leveren door breder te harken ja.
dirkao
Kuhn 13131? Als je er weer een moest kopen zou je voor dezelfde gaan?
GerbertXL
@dirkao Klopt. Ja, mooiste 4 rotor op de markt naar mijn mening.
johndeere6230
@GerbertXL

Waarom de beste in jouw ogen? Je ziet ze relatief weinig namelijk
+1
john deere 7810
@johndeere6230

kwalitatief gewoon het beste als je het mij vraagt. Ook kwa onderhoud/draaiende delen/vetnippels valt het reuze mee.
+2
GerbertXL
@johndeere6230 Beste heb ik expres niet gezegd, en dat kan ik ook niet zeggen want ik heb nooit met een andere gewerkt.
Ik vind het de mooiste door de hydraulische aandrijving: groot verstelbereik van de voorste rotors, maar 1 aftakas (en die blijft altijd recht staan), door het gebrek aan aftakassen kun je de machine in alle standen aanzetten zonder risico en je kunt zo scherp draaien als je kunt, geen slipkoppelingen en geen kroon/pignon overbrenging.
frank_mf
Quote Reactie van @GerbertXL:
groot verstelbereik van de voorste rotors

Als ik me niet vergis kan een Pöttinger nog smaller dan zo'n Kuhn. Neemt niet weg dat het een dikke hark is zo. Veel plezier er mee!

@J asper Ik heb nog wel een vierrotor staan voor weinig 😀
GerbertXL
@frank_mf Klopt. Maar de pottinger stond mij niet aan met de hybride aandrijving: voorste rotors hydraulisch aangedreven en de achterste mechanisch, nodeloos ingewikkeld. En die is een ton zwaarder en een meter langer.
J asper
@frank_mf Veel geweld voor weinig geld👌, alleen dan moet je wel zelf beetje knap kunnen lassen 🙈🙈
dirkao
pizza power
Langs het spoor ook geharkt ofniet?
GerbertXL
@pizza power klopt helemaal 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6420 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!