Foto van een Case International 695 XL. Deze trekker is voor mij de ideale trekker voor klusjes op en rond het erf. De kipkar die erachter hangt komt van een oude DAF vrachtwagen waar de cabine afgesl

Case International 695

+5
Mdbm
Foto van een Case International 695 XL.
Deze trekker is voor mij de ideale trekker voor klusjes op en rond het erf. De kipkar die erachter hangt komt van een oude DAF vrachtwagen waar de cabine afgeslepen is.

Reacties

+2
a3vandiejen
Staat hem goed. Mooie combi.
+1
SJB533
Quote Reactie van @Mdbm:
De kipkar die erachter hangt komt van een oude DAF vrachtwagen waar de cabine afgeslepen is.

Herken ik... Zo had de buurman een Netam bak, op een DAF chassis. Nadeel van die was, dat de kipper niet door iedere trekker gebruikt kon worden. De Ford wel, de JD ook, maar onze trekkers kregen m niet omhoog, en de DF van de buurman moest ook een extra tank hebben. Deze heeft de kipcilinder onder de bak, zo te zien?
+1
Mdbm
@SJB533 Ja, de cilinder zit onder de bak. Kiepen is met een afzonderlijke oliepomp op de aftakas. Om hem terug te laten zakken moet je dan wel de trekker uit om handmatig een ventiel te openen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 695 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!