Vandaag het origineel tegengewicht voor een Fendt Farmer 1Z gemonteerd. Het origineel staat veel eleganter op de tractor. Ik had er wel één maar was destijds zelf gemaakt en viel nog al lomp uit. He

Fendt Farmer 1Z

+6
farmer1Z
Vandaag het origineel tegengewicht voor een Fendt Farmer 1Z gemonteerd. Het origineel staat veel eleganter op de tractor. Ik had er wel één maar was destijds zelf gemaakt en viel nog al lomp uit. Heb wel lang moeten zoeken voor er één te vinden en veel werk aan gehad voor die mooi strak te krijgen. Was destijds heel ruw gegoten met veel fouten er in.

Reacties

+2
a3vandiejen
Super netjes.
WaterDeutzer
Zo mooi! Durf je daar nog wel mee te rijden?
+1
farmer1Z
@WaterDeutzer Morgen doe ik mee met de rondrit van de Hagelandse tractorvrienden in Rotslaar. Eind augustus ga ik er mee naar Oostenrijk om deel te nemen aan de Hintertuxer Gletscherkönig in Hintertux Tirol. Een ganse week iedere dag uitstappen in de bergen en de laatste dag rijden we naar de gletsjer 2650 M hoog. Ben daar voor al meer dan een jaar ingeschreven want de deelname is beperkt tot 150 tractoren.

+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @farmer1Z:
Eind augustus ga ik er mee naar Oostenrijk

Wow! Dat is een mooie film van die toertocht door Oostenrijk! En enorm zoveel deelnemers! Grappig ook op heel veel trekkers zie je moeders op een 2e zit er achterop.🤩🤩 Viel spass alvast in Rotselaar!👍🏻

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 1Z ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!