Foto van een International 644, bezig met vrachtje hooi halen.. Foto is geplaatst door SanderH op 05-06-2022 om 11:51:41, met 12 reacties.

International 644

+2
SanderH
Foto van een International 644, bezig met vrachtje hooi halen.

Reacties

+3
Rondeutz06
Even naar de sportschool 😉
+3
Pieter Buren
@Rondeutz06 die neiging heb ik soms wel. Even naar de sportschool om te vragen of er ook een paar sterke kerels zijn die willen helpen. Doen ze ook nog eens wat nuttigs met hun spieren.
+4
jehan
@Pieter Buren hahah ze kunnen wel sterk zijn maar de slag van de baal omhoog krijgen kennen ze niet
+4
SanderH
Het oude wagentje nog mooi vol, vaders aan het vatten geweest, moest hetzelfde lijken als 40 jaar geleden met stro halen. Redelijk gelukt lijkt me😅.

(klik om te vergroten)

jehan
Vatten weer wat geleerd . hier noemen we dat flijen
+1
Pieter Buren
@jehan wat betekent vatten/flijen? Als ik naar de zin van @SanderH kijk denk ik dat het iets in de richting van 'stapelen' betekent.
+1
jehan
@Pieter Buren ja dat betekent stapelen
+1
SanderH
@jehan In verband stapelen ja, zorgen dat het zonder touwen of sjorbanden blijft zitten.
jehan
@SanderH vak op zich zelf .mijn vader was daar heel goed in hij zei altijd zorg dat je de buiten kanten altijd vol houd ..een gat mag wel aan de binnen kant zitten nooit aan de buiten kant
SanderH
@jehan Ja rondom moet het strak aan de kant zitten, en vierkant omhoog stapelen.
SanderH
@jehan Ja rondom moet het strak aan de kant zitten, en vierkant omhoog stapelen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 en hebben de trefwoorden balen halen en hooien geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!