De voorasdrager en de gewichten in orde zetten om te laten stralen volgende week. Alles wordt ineens in de primer gezet om dan netjes weg te leggen. De vooras is op korte termijn ook gereed. Kan die e

Schlüter Super 1500TVL

+9
Gavrie Willemsen
De voorasdrager en de gewichten in orde zetten om te laten stralen volgende week. Alles wordt ineens in de primer gezet om dan netjes weg te leggen. De vooras is op korte termijn ook gereed. Kan die er gelijk onder geplaatst worden.

Reacties

+10
stijn-de-bock
Ik ben benieuwd naar het eindresultaat, prachtig project, prachtige trekker, ik zou alleen niet graag de minister van financiën zijn😅.
+3
schluterman
@stijn-de-bock ik ook zit met spanning te wachten op het eindresultaat
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @stijn-de-bock:
ik zou alleen niet graag de minister van financiën zijn

Valt waarschijnlijk nog 100% onder coronasteun.😅
+3
Gavrie Willemsen
@WaterDeutzer ja ja, de subsidies stromen nog steeds binnen….😎😎😎
+2
BuvaM
Quote Reactie van @stijn-de-bock:
ik zou alleen niet graag de minister van financiën zijn

Als de rente van de lening bij demontage is vastgesteld had ook deze 'Belgische minister' een buitengewoon gunstig (negatief) tarief: levert het zowaar een paar cent(wat is het Vlaamse woord) op.
+4
roscho
Zo te zien zijn alle delen aan elkaar gedraaid zonder lak ertussen en daarna pas gelakt. Zou je geen problemen krijgen als je straks alles gelakt in elkaar draait? Zou er dan na verloop van tijd geen ruimte tussen komen en alle bouten loslopen? Mag je wel goed in de gaten houden, zekere voor de bouten waar je zo van de buitenkant niet bij kunt komen.
+3
schluterman
@roscho dat zou inderdaad kunnen gaan bewegen lijkt mij ook
+4
WaterDeutzer
Quote Reactie van @roscho:
Mag je wel goed in de gaten houden

Ik kijk al een poosje reparatiefoto's aan uit dit clubhuis, ik denk dat je je daar geen zorgen over hoef te maken.🧐
+3
Valtra man
@roscho dat vind ik wel een goede opmerking 👍 zelf nooit bij stilgestaan zo. Je kan het natuurlijk mooi afplakken voor het spuiten
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Valtra man:
Je kan het natuurlijk mooi afplakken voor het spuiten

Dat voorspel ik al bij de heren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1500TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!