Loonbedrijf gebr. Van Ginneken (Den Hout Nb) × op de foto met een Fendt 816. Zaterdag een dagje in het gras gezeten. Weer eens wat anders dan anders onder mijn kont. Beviel opzich wel, heeft wel wat

Fendt 816

112 foto's van @Deutz-Fahr-Rijder

+1
Loonbedrijf gebr. Van Ginneken (Den Hout Nb) × op de foto met een Fendt 816. Zaterdag een dagje in het gras gezeten. Weer eens wat anders dan anders onder mijn kont. Beviel opzich wel, heeft wel wat zo'n trekker💪

Reacties

+1
BEboer
Als ik ooit zo een trekker nieuw zou kunnen kopen direct 💪 wel mooie combi!
+1
@BEboer jaa klopt, hele mooie combi, ben zelf echt wel deutz man, maar die fendts ben ik ook graag mee weg.
BEboer
@Deutz-Fahr-Rijder 1 ding wat op zo'n tractor ontbreekt is kunnen veranderen van richting zonder te koppelen
Valtra man
@BEboer ik ben wel eens benieuwd waarom men dat eigenlijk zo heeft uitgevoerd. Fendt was altijd al heel vooruitstrevend, maar dit principe hebben ze wel volgehouden tot ‘99 dacht ik.
PieterA
@Valtra man Met ploegen werkt het sneller dan zonder de koppeling te gebruiken.
Valtra man
@PieterA dat is eerder een mooi toevalligheidje dan de bedoeling denk ik dan. De vloeistofkoppeling vangt de schok op die je veroorzaakt door snel even te ontkoppelen bedoel je?
PieterA
@Valtra man Met rechts wentelen en met links sturen. Met de rechtse voet bijremmen en met de linkse voet van rijrichting wisselen.
@BEboer ja dat viel mij inderdaad ook op/tegen dat dat niet ging bij deze trekker, maarja ff op de koppeling is ook geen probleem, die trapt toch niet zwaar.
+1
Valtra man
@Deutz-Fahr-Rijder hadden de eerste agrotrons ook niet dit principe? Met zo’n rood flippertje omschakelen en dan ontkoppelen te bevestigen.
@Valtra man ja klopt, is een wit flippertje bij de 2 agrotrons die ik ken, een grote rode hendel is omkeer zonder koppelen dat was een optie, iig vanaf de mk2 of het bij de mk1 ook al mogelijk was weet ik niet.
+1
PieterA
@Valtra man Ja, klopt. Onze 6.15 heeft dat. De Mf 6160 had het ook volgens mij.
Fendt926Driver
Mooie turboshifter.
Zullen wel al een bult uren op staan denk ik
+1
@Fendt926Driver stonden er 900 op de klok, ik dacht dat er dik 20.000 uur op stonden maar precies weet ik het ook niet.
+1
Fendttrisixfan
@Deutz-Fahr-Rijder aan 20000 springt hij weer op 0 dus zal dan 20900 zijn
Ritchie
Kijk das materiaal, mooi zelf schakelen 💪🏻
@Ritchie jaa daar heb ik in ieder geval geen hekel aan, mooie 6 bak 4 powershiftjes, ideaal👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 816 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!