Foto van een Massey Ferguson 2725 tijdens de trekker trek in Zelhem.  Ik ben nooit een  MF man geweest, maar als ik moest kiezen ging ik voor een model uit deze serie.  Woeste trekker.

Massey Ferguson 2725

+5
Wimariete
Foto van een Massey Ferguson 2725 tijdens de trekker trek in Zelhem. Ik ben nooit een MF man geweest, maar als ik moest kiezen ging ik voor een model uit deze serie. Woeste trekker.

Reacties

+4
WaterDeutzer
'als ik moest kiezen ging ik voor een model uit deze serie'
Mee eens! De laatste 8-serie heeft ook 2000 DNA.
Maar bij deze moet de deur ook echt grijs zijn, dan is ie nog mooier.
+6
mklok
@WaterDeutzer Zwarte deur is bij deze standaard , dit is een Electronic model.
+3
WaterDeutzer
Ok, maar maakt 'm wel minder mooi in mijn beleving.
+1
mklok
@WaterDeutzer De 3000 serie waren de cabines ook grijs , toen de 6000 serie kwam waren weer zwart. Ik zag liever de 3000 serie met de grijze cabines en het kenmerkende neus. Buitenkant gril grijs met in de binnenkant zwart . 6000 serie had dat ook nog. Daarna helaas niet meer.
+5
MF 2725
Schitterende 2725!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 2725 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!