Na jaren ongebruikt in de schuur gaat de ploeg weg. Samen met nog wat machines die ik niet (meer) gebruik in 1 keer weg, mooi makkelijk.

Kverneland ploeg

GerbertXL
Na jaren ongebruikt in de schuur gaat de ploeg weg. Samen met nog wat machines die ik niet (meer) gebruik in 1 keer weg, mooi makkelijk.

Reacties

bart-spies
Niet alles meer in de uitverkoop hoek 😉
Fendt926Driver
Ruil je de ploeg in of gaat die los in de verkoop op tf of marktplaats
GerbertXL
@Fendt926Driver Er was een dealer op de dam voor iets anders, ik zei dat ik nog wel wat machines kwijt wilde en hij bood een mooie prijs voor het spulletje bij elkaar.
Ik had interesse in een nieuwe trioliet voerbak maar die was me iets te hard gestegen in prijs. 65 procent prijsstijging tov 9 jaar terug.
Fendt926Driver
@GerbertXL dat is ook een optie.
Was wel benieuwd wat zo n ploeg opleverd.
Heb er een 18" 4 schaar E ploeg staan die wel weg mag.
Dan had ik een prijs indicatie wat ik vragen kan op marktplaats
GerbertXL
@Fendt926Driver e ploeg, een elektrische?
+1
Fendt926Driver
@GerbertXL ha ha.
De kverneland ploeg met de kenmerkende rondlopende elementen waar de scharen aan zitten is model E.
dx11
Kopeggen ook weg?
GerbertXL
@dx11 al lang
dx11
@GerbertXL kon ook niet anders voor dat geld
RVM
Laat je tegenwoordig ploegen of heb je bijvoorbeeld zelf geen maisland?
+1
GerbertXL
@RVM Ik heb geen maisland meer maar sinds een paar jaar wel wat land te ploegen elk jaar. Deze ploeg past niet meer bij de trekkers die ik nu heb en ik vind ploegen ook niks aan dus ik laat het aan de loonwerker over. Het is ook maar 3 bunder en het land is losse huur dus ik ben ook niet plan weer een ploeg te kopen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kverneland ploeg ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!