sloot talud's luchtig aan het uitmaaien.officeel mocht er toen nog niet gemaait worden maar het zicht was zo slecht dat we het maar voor de helft afmaaide dat je toch nog wat zag.

Fendt 516

+2
rubenv
Sloot talud's luchtig aan het uitmaaien.
officeel mocht er toen nog niet gemaait worden maar het zicht was zo slecht dat we het maar voor de helft afmaaide dat je toch nog wat zag.

Reacties

MaxxuM4ever
Zijn daar vaste datums voor dan wanneer je pas een berm mag maaien? De meesten maaien toch voordat het onkruid gaat bloeien en kan gaan zaaien en voor goed zicht uiteraard.
Albert Peters
@MaxxuM4ever dat is per gemeente en weg eigenaar verschillend
rubenv
@MaxxuM4ever hier is het 15 juni en dan moet er nog een meter uit de sloot blijven staan ook
caseboy
@MaxxuM4ever bij ons in de gemeente willen die "groene" er naar toe dat nauwlijks bermen en sloten meer worden gemaaid en dan noemen ze dat ecologisch berm beheer.
+1
2850Johndeere6R
@caseboy ratten beheer ja😅😂😂
2850Johndeere6R
Maaiers van Dücker?
+1
Valtrapowerr
@2850Johndeere6R Er staat alleen wel Kuhn op 😅
+1
2850Johndeere6R
@Valtrapowerr 👍🤦 scherp
bart99
Hele mooie trekker zo.
T.Tanis
Toppertje 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 516 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!