Foto van een John Deere 6400 vanmorgen weer een mooie klus gehad even een paar bunder grasland bloten waar de kalveren geweid hadden.

John Deere 6400

+1
Foto van een John Deere 6400 vanmorgen weer een mooie klus gehad even een paar bunder grasland bloten waar de kalveren geweid hadden.

Reacties

+2
valmet6400power
Haal je de frontgewichten er ook wel eens af eigenlijk? Of is dat onderdeel van het exterieur 😄
+1
@valmet6400power eigelijks nooit zijn me te zwaar🙈en idd ze horen er bij maar voor de bloter heb je eigelijks niet nodig🤣 heb ze toen gekocht voor de trekkertrek en een 1.5 tons wegende schudder die er wel eens achter hing en ik vind de gewichten er aan mooier.
+1
valmet6400power
@johndeere6910forever
Ja klopt het smoelt wel beter bij een trekker zonder fronthef inderdaad! En als je een fronthef hebt is het ook makkelijker (minder bloeddruk nodig) om de gewichten er even af te halen vergeleken met dit. Wij hoeven slechts 2 keer per jaar wat losse gewichten te verwijderen/toe te voegen. Met aanfrezen van de aardappels hebben we wat gewicht voorop maar niet de volledige 300 kg gewichten 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6400 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!