Foto van een Kramer bij het Montforter Oldtimer Treffen 2022.. Foto is geplaatst door Alex Miedema op 12-06-2022 om 14:32:00, met 3 reacties.

Kramer onbekend

Alex Miedema
Foto van een Kramer bij het Montforter Oldtimer Treffen 2022.

Reacties

Niels_D
Mooie foto's @Alex Miedema maar waarom altijd zo zo raar gedraaid? Kijkt echt niet prettig als je elke keer je hoofd scheef moet houden om de foto goed te kunnen bekijken.
Alex Miedema
@Niels_D op deze manier staat de hele trekker er op, in plaats van dat de buurman de helft van het zicht blokkeert. Je moet toch wat als het spul (te) dicht op elkaar staat. Eerst keer dat ik hoor dat iemand zijn hoofd er scheef voor houdt, bij mij vertaalt het zich in mijn hoofd naar een recht beeld zonder dat ik last van mijn nek krijg.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kramer onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!