Deutz DX 85 weer aan het werk na grondige restauratie. Gaat mooi schudden met 2 wiel trekker.. Foto is geplaatst door Rene schut op 12-06-2022 om 16:11:12, met 11 reacties.

Deutz DX 85

+6
Rene schut
Deutz DX 85 weer aan het werk na grondige restauratie. Gaat mooi schudden met 2 wiel trekker.

Reacties

+6
bob de bouwer
Prachtig mooie trekker geworden
+3
Rondeutz06
Prachtige 85 geworden 👌
+3
Wimariete
Prachtige trekker
+2
WaterDeutzer
Inderdaad een mooie DX, maar voorbanden met lijnprofiel maakt 'm origineler.
+2
Rene schut
@WaterDeutzer lijnbanden kunnen orgineler zijn, maar niet leverbaar in deze maat. en trekkerprofiel zoals achter op een 2 wiel komt helemaal niet in vrage geen gezicht dit zijn super mooie banden voor in het weiland. en daar wordt die het meeste ingezet.
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Rene schut:
niet leverbaar in deze maat.

Je had dus al een afwijkende velgmaat. Dan ben je gebonden aan wat leverbaar is ja.
+3
Rene schut
@WaterDeutzer Ik wou de 20 inch velgmaat voorop houden banden zijn 12.5 R20 en achter van 34 naar 38 inch met banden 520/70 R 38. Kleinere voorvelgen vond ik niet passen ten op zichte van achter.
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Rene schut:
Ik wou de 20 inch velgmaat voorop houden

Dacht ik al, standaard is het 10.00x16 met veel kleinere velgen.
+3
Rene schut
@WaterDeutzer Standaard werden deze trekkers op 7.50-20 voor en 16.9r 34 achter afgeleverd die 16 inch was al extra. Die banden combinatie was veel te klein voor zo,n trekker gewoon jammer.
+2
Rondeutz06
@Rene schut daar heb je gelijk in, je ziet ze wel eens met kleinere voorwielen, dan staan ze best voorover maar deze trekkers moeten voor het mooie juist iets achterover staan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz DX 85 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!