Foto van een Landini 5830 hooi aan het keren/schudden 😉. Foto is geplaatst door Towaberg op 15-06-2022 om 21:14:26, met 8 reacties.

Landini 5830

+7
Towaberg
Foto van een Landini 5830 hooi aan het keren/schudden 😉

Reacties

+2
Svendt28
Zelfde 5830 als op deze foto, een zekere @wartoberg heeft die hier 6 jaar geleden geplaatst. 🤔

(klik om te vergroten)

+3
hendry-blokzijl
@Svendt28 Haha, ik zag dat @wartoberg ook foto's van de eerste Same van @Towaberg op tractorfan heeft gezet. Wellicht zijn Warto en Towa familie? Helaas is Warto al 6 jaar lang niet meer actief op tractorfan 😥😪😭
+1
Towaberg
@hendry-blokzijl @Svendt28 Wartoberg, was toon zijn account! Maar was zijn wachtwoord kwijt! Je account naam wijzigen dat gaat niet, als je dat wil moet je een nieuwe aanmaken.
+2
hendry-blokzijl
@Towaberg Nou, mysterie opgelost🧐 Gelukkig kan hij nog wel online!!
Ja het is heel vervelend dat je je accountnaam niet kunt wijzigen, ik had hem gekoppeld aan mijn google-account (omdat ik zulke wachtwoorden ook gauw kwijtraak). Maar nu ziet iedereen mijn echte naam, en moet ik dus heel goed oppassen wat ik allemaal de ether injaag😔. Waarom is dat eigenlijk niet mogelijk?
+2
Towaberg
@hendry-blokzijl anders zou ik de mijne durven veranderen in Wardini 😉
+1
Svendt28
@Towaberg Wel leuk om zo eens 10 jaar terug in de tijd te kijken met die foto's van toen. 👍
+1
Towaberg
@Svendt28 oudere foto’s zijn meestal wel leuk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini 5830 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!