Foto van een Liebherr kraan en linde H80.Hydrauliek pomp kapot gelopen en de dieplader even met de heftruck verzetten. Kon alleen maar hele flauwe bochten maken want de heftruck kreeg dolly niet om.ðŸ

Liebherr kraan

+2
porschestandard
Foto van een Liebherr kraan en linde H80.
Hydrauliek pomp kapot gelopen en de dieplader even met de heftruck verzetten. Kon alleen maar hele flauwe bochten maken want de heftruck kreeg dolly niet om.😅

Reacties

+1
Fast Eddy
Dat is mooi kloten. Zo oud is die kraan nog niet lijkt me.
Diepladers met dubbel wielstel zijn altijd rotzakken om de bocht door te krijgen. Je kan beter een gewicht van 2,5 ton in de lepels schuiven met daaraan een trekbek.
+2
porschestandard
@Fast Eddy kraan stond al op nominatie om weg te gaan alleen nu een half jaartje te vroeg kapot gegaan, had ook als ik het goed herinner zo'n 12 a 13duizend uur. Denk dat meer gewicht voor op nog minder werkt want ik had hier ook al de wielen van de heftruck er haaks onder en reed nog rechtdoor.
+1
Fast Eddy
@porschestandard

Met zoveel draaiuren heeft hij zijn kostje wel verdiend. Ik bedoel een gewicht op de lepels met daaraan een trekbek. Of een shovel ervoor zetten.
+1
porschestandard
@Fast Eddy ja ik snap wat je bedoeld maar dan zou ik juist nog minder druk krijgen op de achteras van de heftruck en kan ik helemaal niet sturen, de grip op de vooras om vooruit en achteruit te rijden had ik wel. En shovel hebben wij niet standaard staan op het terrein.
+1
Fast Eddy
@porschestandard

Trekkend heb je altijd meer druk op de as dan achteruitrijdend met een trekker of heftruck aan de achterkant.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Liebherr kraan ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!