Foto van een Fiat Onbekend. Weer een beetje hooi in de baal wikkelen 👌🤛. Foto is geplaatst door Baltus_steyr op 17-06-2022 om 17:49:43, met 13 reacties.

Fiat Onbekend

+4
Baltus_steyr
Foto van een Fiat Onbekend. Weer een beetje hooi in de baal wikkelen 👌🤛

Reacties

+2
Towaberg
Mooie combinatie 👍
+3
YaMaGa
Daar word ik stikjaloers van 😅
+1
Baltus_steyr
@YaMaGa de steyr of de pers... 😁 😁
+1
YaMaGa
@Baltus_steyr vooral het feit dat je met zo'n eigen combi je eigen werk kan doen. Dan zou ik eerder opteren voor de pers steyr is zo mijn merk niet (onbekend maakt onbemind?) Lijkt me anders ook geen straf om eens met een steyr onderweg te zijn 😅
+1
casejxu
Voor de drogerij?
+2
Baltus_steyr
@casejxu nee deze zijn op stam gedroogd!
+1
CaseCS130
Draaide het goed? Veel balen gemaakt?
+1
Baltus_steyr
@CaseCS130 ja! balen nu een stuk groter gemaakt en wat strakker, gaat best mooi. Nadeel is wel het touw. Als je de balen een paar keer verzet worden ze wat slordig. Met een net blijven ze net wat mooier in vorm maargoed we hebben deze dikke fiat en doen er rustig mee door. Zijn er in iedergeval wel blij mee dat we zelf kunnen persen!!
CaseCS130
@Baltus_steyr Mooi werk ja, en je wordt er niet zo moe van als kleine pakjes 😀
+1
Baltus_steyr
@CaseCS130 dat heb je wel goed. kleine pakjes wegpakken kan ik me slecht heugen, dus dat is alweer een goede tijd geleden gelukkig hahah
+1
gaituuth
Kiek eens an. Zit ik hier net te kieken. Rijd de combi bij me achterlangs over de oude deventerweg
Baltus_steyr
@gaituuth haha klopt, dat was mien va! We moesten nog wat extra balen 😁

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fiat ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!