Foto van een Kramer KL 300. Foto is geplaatst door 615driver op 17-06-2022 om 23:20:06, met 17 reacties.

Kramer KL 300

+2
615driver
Foto van een Kramer KL 300

Reacties

+2
Rondeutz06
Prachtig, die ziet er gelikt uit
+3
schluterman
Mooie kramer
+3
a3vandiejen
Die is mooi 👌👌
+4
kramer
Nou nou, dit is wel heel fraai.
+3
Albert Peters
Deze is net zo mooi als toen die nieuw was
+5
Towaberg
@Albert Peters ik denk zelfs nog mooier 😉
+2
Rietman
Dát is een mooie KL300, ziet er zeer origineel uit, ook mooi is het zitkussen met Kramer logo.
+2
615driver
@Rietman Dank u, ik heb ook enorm mn best gedaan om hem zo origineel mogelijk te houden, het moest de trekker blijven die Opa vroeger (1963) nieuw gekocht heeft.
+1
Kramer U800
Prachtig!!! Heel mooi gerestaureerd.
+1
615driver
@Kramer U800 Dank u, heeft ook wel heel veel uurtjes gekost, dat je in zo'n project veel tijd kan stoppen weet jij alles van denk ik.
+1
Kramer U800
@615driver Dat weet ik donders goed hoeveel tijd daar in gaat zitten. Heb je een foto van hoe de KL300 hiervoor was? Hoe lang duurde de restauratie?
615driver
@Kramer U800 Staan wel wat foto's in mijn profiel, ik ben te laat begonnen met foto's maken en heb helaas geen foto van voor de restauratie. Totaal een jaar of 4 over gedaan maar dan wel alleen in de wintermanden, de zomermaanden is er altijd wel andere drukte zodat er geen tijd voor zo'n project overblijft. Ik heb wel alles los gehad, alle afdichtingen/keerringen vervangen, motortje is alles nieuw in gekomen, nieuwe koppeling en drukgroep, nieuwe remmen, nieuwe kabelboom (zelf gemaakt), alle elektra vernieuwd, alles zelf strak gemaakt en gespoten.
Kramer U800
@615driver Kijk aan, niks over het hoofd gezien dus, restaureren is namelijk nogal een breed begrip voor sommige, sommige vinden alleen met de kwast eroverheen ook restaureren. Maar dit project is echt goed gelukt.
+1
615driver
@Kramer U800 Inderdaad kan je restaureren nogal verschillend opvatten, soms zie je overgespoten trekkers waar je, als je iets verder kijkt dan de buitenkant, het zand onder de lak ziet zitten, op die manier kan ik het niet. 😜
+1
Kramer U800
@615driver Dat bedoel ik inderdaad, of over de metertjes en kabelboom heen gespoten, de bagger er inderdaad nog onder. Dat vind ik zo amateuristisch... En dan ook nog overal lekken en een rokende motor, ik heb het allemaal wel een keer gezien.
+1
615driver
@Kramer U800 Ik vind dat ook zonde, zeker niet mijn manier van werken maar de mensen die het wel op die manier doen beleven waarschijnlijk ook gewoon plezier aan hun hobby. Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde. Ik had tijdens de restauratie eens een gesprek met iemand over hoe mooi zoiets mag/moet zijn/worden, de een vind het te strak (zo strak waren ze vroeger ook niet), de ander vind het juist prachtig, diegene zei "het is jou trekker en als jij het mooi vind is het goed!", ik vond dat wel een pakkende uitspraak.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kramer KL 300 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!