Hier zie je Bosmans Hilvarenbeek (Hilvarenbeek) × met een John Deere 1030VU en .... Kleine balenpers.Eindelijk eens Bosmans met de kleine pakkenpers een keer op de foto kunnen zetten!17-06-2022, Dies

John Deere 1030V

+3
Jotke
Hier zie je Bosmans Hilvarenbeek (Hilvarenbeek) × met een John Deere 1030VU en .... Kleine balenpers.

Eindelijk eens Bosmans met de kleine pakkenpers een keer op de foto kunnen zetten!

17-06-2022, Diessen.

Reacties

+5
Rondeutz06
Mooi gezicht zo met dat smalspoortje👍
+4
WaterDeutzer
Handig ook zo'n smalspoor. Hoef je niet te kiezen wel of niet langs greppel of slootkant rijden.
+4
langeslagdiesel
@WaterDeutzer die keuze van tegendraads buitenom en greppels opzetten is tegenwoordig wel aardig voorbij. Met de dubbelehark en hydrologisch verstelbare triangel kan je de trekker over de greppel laten lopen. Je moet alleen in oud land opletten of de greppels wel echt droog zijn op de bodem, in verband met het zijdelings doorrollen van de pakken. Dat was vroeger wel anders als het hooi met een strela of trommelschudder aan de weers was gegooid. Maar dat weet jij ook nog wel.
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @langeslagdiesel:
Maar dat weet jij ook nog wel.

Ik spreek inderdaad over jaren '70 en '80. Toen was alles nog houtje-touwtje.😅
+2
langeslagdiesel
@WaterDeutzer ja, toen kwam je op een beste dag per pers met 2200 pak op de teller thuis. Vorig jaar met 1 pers niet voorbij de 1000 pak gekomen in het hele seizoen. Er is wel wat veranderd zeg maar.
+2
Jotke
Quote Reactie van @WaterDeutzer:
Handig ook zo'n smalspoor. Hoef je niet te kiezen wel of niet langs greppel of slootkant rijden.

Een 7710 of 8200 staat ook zo groot bij zo'n persje he.😜

Ofja, er is ook nog een kleinere maar dit is wel handig om de pers in de gaten te houden en je zit lekker buiten ipv in zo'n bloedheet hok.
+3
John89
Mooi en behendig hooipersen zo👌
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @John89:
Mooi en behendig hooipersen zo

En 't hoofd lekker in de schaduw!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1030V en hebben de trefwoorden persen , kleine balen , john deere , loonbedrijf bosmans , johndeere , hooipers , kleine pakkenpers , hooi pakjes persen , hooi , hooi persen en Bosmans geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!