Mijn 2 youngtimers die voor 95% in orde staan. Vooral de binnenbekleding van de 3650 is eigenlijk een drama. Die zou helemaal moeten vervangen worden. Wel fijn dat er voor de 3650 een nieuwe taak is b

International 1455 XL

+8
Gavrie Willemsen
Mijn 2 youngtimers die voor 95% in orde staan. Vooral de binnenbekleding van de 3650 is eigenlijk een drama. Die zou helemaal moeten vervangen worden. Wel fijn dat er voor de 3650 een nieuwe taak is bijgekomen op het bedrijf, namelijk frezen. Alleen jammer dat ik geen kruipversnelling heb.

Reacties

+3
a3vandiejen
Twee prachtige trekkers.👌
+2
2850Johndeere6R
De collectie steeds mooier
+2
case 745 xl
Histoparts verkoopt bekleding setjes voor een sg2 cabine
+1
johndeere 2650
@case 745 xl niet de goede voor deze
+3
johndeere 2650
marktplaats.nl/v/zakelijke-goederen/…

Alsjeblieft gavrie dan heb je er een kruip erop
caseboy
@johndeere 2650 waae word zo'n hydrocrepper gemonteerd, tussen de aandrijfas van de voorwielaandrijving?
Valtra man
@caseboy lijkt me de enige mogelijkheid ja. Twijfel of dit wel helemaal goed komt op lange dagen. Koeling van de olie enzo..
johndeere 2650
@caseboy klopt zit tussen de de aandrijf as en 4wiel aandrijving. Daarom dat er ook een kleine as bij zit @Valtra man dat is bij deze types sowieso al een probleem
+1
Towaberg
Wat een mooi duo!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!