Foto van een Claas Axion 830De Axion uitzonderlijk aan het ploegen. Normaal is dit het werk van de 924, maar die stond nog te wachten op wisselstukken bij het mechanisatiebedrijf.

Claas Axion 830

+4
mf6495driver
Foto van een Claas Axion 830
De Axion uitzonderlijk aan het ploegen. Normaal is dit het werk van de 924, maar die stond nog te wachten op wisselstukken bij het mechanisatiebedrijf.

Reacties

+2
worteljcb
Mooi plaatje!
+1
deufi
Deze kan de ploeg toch ook prima hebben?
+2
mf6495driver
@deufi
Deze kan de ploeg perfect hebben. De reden dat deze normaal nooit voor de ploeg staat, is omdat mijn vader altijd ploegt en die rijdt het liefst met zijn oude vertrouwde fendt 🙂. Helaas is mijn vader voor lange tijd uit door ziekte. En nu de fendt dus kapot stond te wachten op wisselstukken heb ik de axion ervoor gezet, naar volle tevredenheid. Ik blijf dit toch een fijne trekker vinden.
+1
Zo slecht nog met fendt onderdelen levering? Of heeft dit een andere reden?
mf6495driver
@ronald-deutz-fahr
De starterskrans was versleten, maar bij het open doen van de trekker bleek de as van de motor naar de vario ingesleten te zijn, daar hebben we dus iets langer moeten op wachten. Ondertussen is de fendt terug klaar voor de strijd.
@mf6495driver owzo, valt mee dus! Poosje terug had fendt wat problemen in de fabriek begreep ik, vandaar dat ik vroeg of dat nu nog speelde

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Axion 830 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!