Afgelopen dagen weer een perceel strak mogen maken.Het voorfrezen en ploegen werd door de klant zelf verzorgd. Het kilveren, zaaien en greppels er in frezen mochten wij doen.Aangezien het perceel jare

Fendt 724

+2
Siete
Afgelopen dagen weer een perceel strak mogen maken.
Het voorfrezen en ploegen werd door de klant zelf verzorgd. Het kilveren, zaaien en greppels er in frezen mochten wij doen.
Aangezien het perceel jaren geleden al aangemaakt was met akkers van 30m breed konden de bestaande kopakkerbuizen e.d. gebruikt worden. De afwatering naar de buizen is opnieuw strak gemaakt mbhv GPS en de verzakte delen zijn weer opgevuld. Zo kan het perceel er weer jaren tegen aan.
De foto's zijn ook door de klant zelf gemaakt, en mag ik met toestemming hier delen aangezien ik het zelf hele mooie foto's vind. 🙂

Reacties

CaseCS130
Ging mooi, alleen vergeten te controleren of de verf nu al van je splinternieuwe bak is 😀
Siete
@CaseCS130
Haha. Nee nog niet.
We hebben wel begin, maar d'r moet nog wel wat meer af 😁
Regent/ onweert hier nu knap trouwens. Mooi gelopen allemaal 👍
+1
CaseCS130
@Siete Ja, hopelijk regent het de hele nacht wat door. Grond kan het nu goed gebruiken. Super dat het zo vlot gelopen is.
+2
Siete
@CaseCS130
Ja het is weer droog genoeg idd.
Nou ja we gaan het mee maken. Dit hebben we iig. 😉
Goed overleg scheelt de helft. Dat en mooi weer met een beetje geluk natuurlijk 😁👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!