Foto van een John Deere 6155R van Kraakman BV (Middenmeer) ×.Als je niet wist dat John Deere op bestelling produceert zou je haast denken dat ze hebben gezegd:

John Deere 6155R

+1
Jotke
Foto van een John Deere 6155R van Kraakman BV (Middenmeer) ×.

Als je niet wist dat John Deere op bestelling produceert zou je haast denken dat ze hebben gezegd: "Wij hebben nog een 100 6155R's over" en Kraakman vervolgens antwoorde met: "Jow kommar hier mee die trekkers!"

Ongekend hoeveel ze die hebben staan!

30-06-2022 Reusel.

Reacties

RolandK
Oude type 6155R met nieuwe type werklampen ?
Jotke
@RolandK

Kzout niet weten!😉
+1
Mauritsdb
@RolandK klopt de modeljaar 18 trekkers werden vanaf ongeveer oktober 2021 met deze led lampen geleverd. De radio is dan ook al anders en de bediening ervan op de commandarm ook. Ook niet meer in display te bedienen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6155R en hebben de trefwoorden poseren , john deere , johndeere en kraakman bv geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!