Foto van 3 bungartz folders en een asbak,de folder van de t8k trekker heb ik gekregen van    @ bartspies via tractorfan,waarvoor heel veel dank,ik ben der heel blij mee.de asbak komt van marktplaats e

bungartz Meerdere

+4
stijn-de-bock
Foto van 3 bungartz folders en een asbak,de folder van de t8k trekker heb ik gekregen van @ bartspies via tractorfan,waarvoor heel veel dank,ik ben der heel blij mee.de asbak komt van marktplaats en Kom je ook niet vaak tegen, de 2 overige tweewieltrekkerfolders heb ik dan weer via een folderverzamelaar bekomen.,kortom deze 4 items en een honderdtal andere folders,postzegels, anzichtkaarten, speldjes en een sleutelhanger zijn er vandaag bijgekomen in mijn verzameling.

Reacties

+5
stijn-de-bock
@bart-spies 👌👌🚜🚜Dankuwel.
+1
bart-spies
@stijn-de-bock graag gedaan, en wees er zuinig op 😉
stijn-de-bock
@bart-spies je mag er heel gerust in zijn dat ik hier zuinig op ben.👌
+3
WaterDeutzer
Als ik de asbak zie, draait dat trekkertje zo goed als om z'n as rond.
+4
steyrlanzboy
Mooi
+3
Rondeutz06
Dat is weer een mooie aanvulling op je imposante verzameling(etje)😉👍
+2
noordhof
Mooi Stijn !!👌🏼
+2
Fendt_favorit
Heel mooi, al die oude folders en andere bijkomstigheden. Verzamel zelf ook folders, maar wegens de grootte heb ik mij ondertussen toegelegd op alleen nog Nederlandse, Belgische en Duitse merken 🤣.
+1
stijn-de-bock
@Fendt_favorit verzamel je ook nog de huidige folders of enkel oude?
+1
Fendt_favorit
@stijn-de-bock

Enkel de oude.
+1
toonvanbergen
Mooie aanwinst!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van bungartz ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!