Foto van een John Deere 6150M. Onder tussen al weer 2 snedes weggewerkt dit jaar op de planning staan volgende week de 3 de snede nu maar hopen dat dat dan wel voor de Zwarte Cross is 🙉. Voor de op

John Deere 6150M

295 foto's van @remco rooks

+2
remco rooks
Foto van een John Deere 6150M. Onder tussen al weer 2 snedes weggewerkt dit jaar op de planning staan volgende week de 3 de snede nu maar hopen dat dat dan wel voor de Zwarte Cross is 🙉. Voor de oplettende kijker ziet dat er een dikke sleep band voor op hangt net met de laatse 2 vracht kon die er niet meer opkomen, bij de derde snede maar het frontgewicht er aan

Reacties

+1
Fast Eddy
Het is ook geen Case. Dat was 20 jaar geleden wel zo. De 5150 en de MX 110 reden zonder al teveel moeite zo achteruit de bult op. Met de John-Deere 6810 en 6910 ging dat bijna niet als de silo voller raakte.
+1
remco rooks
@Fast Eddy hier rijden we voorwaats de kuil op altijd het is ook niet dat de trekker het niet kan trekken het is meer een combinatie van een grote wagen met in verhouding relatief lichte trekker tevens is dit een duitse wagen wie in de boventrekhaak zit en laatste was gras van onder de bomen dus natter en dan de wagen iets voller als nodig, ja dan is de opleg druk gewoon weg. maar we willen hier niet meer als nodig met gewicht rondrijden door het land. achterwaarts drukt die hem ook met gemak naar boven hoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6150M ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!