Foto van een Pfanzelt PM-Trac met Jan Veenhuis haakarmsysteem. Gespot deze morgen onderweg naar m’n werk. Geen alledaagse verschijning lijkt mij, ik vond ‘m best indrukwekkend. Ik hoopte dat hij e

Pfanzelt PM-Trac

+6
Foto van een Pfanzelt PM-Trac met Jan Veenhuis haakarmsysteem. Gespot deze morgen onderweg naar m’n werk. Geen alledaagse verschijning lijkt mij, ik vond ‘m best indrukwekkend. Ik hoopte dat hij er nog zou staan als ik terug naar huis zou rijden, zodat ik misschien een praatje kon maken met de eigenaar (en ‘m ook van dichterbij bekijken! 😃), maar dat was helaas niet het geval.

Reacties

+2
MF 2725
Ik ben ook benieuwd naar het verhaal achter deze tractor.
+3
worteljcb
Dit zijn eigenlijk bosbouw trekkers toch? Moest ook ff 2 keer kijken, herkende hem eerst niet
+2
@worteljcb klopt ja, inderdaad, in Duitsland worden ze gemaakt.
+1
Gvolvobm
Deze tractor is van martens oudenbosch
@Gvolvobm Okee, weer wat bijgeleerd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Pfanzelt PM-Trac en hebben de trefwoorden haakarm , jan veenhuis en bosbouw geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!