Iemand ervaring met een Eurotrac W11, ik vraag het voor een vriend. 🙃😅. Foto is geplaatst door New Kobelco op 05-07-2022 om 22:18:11, met 10 reacties.

Eurotrac W11

New Kobelco
Iemand ervaring met een Eurotrac W11, ik vraag het voor een vriend. 🙃😅

Reacties

hoffie306
Sinds 3 maand hebben wij er ook eentje thuis, die bevalt super!
New Kobelco
@hoffie306
Mijn schoonbroer wil hem graag, maar we zijn niet bekend met het merk.
+1
pizza power
Als ze net zo slecht zijn als de trekkers kan je er beter voor wegrennen. ik denk dat het wel aardige shoveltjes zijn maar als je heb dagelijks professioneel inzet kan je beter een A merk kopen.
Andre150
Niet te vergelijken met bijvoorbeeld een giant. Veeeel minder sterk. Vaak problemen met de assen
+1
Fast Eddy
Het ligt eraan wat je er mee wilt gaan doen. Voor een paardenboer wil het best. Maar voor professioneel gebruik kan je beter voor een ander merk gaan. Voor hokken uitmesten en voer aanschuiven is een Eurotrac wel geschikt. Bij mij op het werk is de Eurotrac binnen een jaar ingeruild voor een nieuwe Giant.
+1
stegboer
Mooi voor de hobby. Voor dagelijks gebruik zou ik mij er niet aan branden
+2
PieterA
@stegboer Voor de hobby ook niet. Met materiaal van inferieure kwaliteit werken gaat nooit meevallen.

2.000 - 2.500 euro is een reële prijs voor zoiets
+1
barteltie
@PieterA zo slecht zijn deze niet hoor, zit gewoon een kubota motor in met Italiaanse hydroliek. Een hytec of everun dingen is weer een heel ander verhaal dat is wel drama.
Wij hebben er 1 sinds augustus 2020 bijna 2 jaar dus, bevalt goed was een voorraad/showmodel. Ruim 300 u/jaar voornamelijk mais in de voermengwagen scheppen zomers, zand afmaken, zware kuilbalen halen en het jongvee voeren in de winter. (Nog)niet veel aan kapot gehad soms hapert de voor en achteruit maar dat gaat wel weer over, puur gekocht door de prijs en omdat de "dealer" dichtbij zit

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eurotrac W11 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!