Van Den Borne Aardappelen met een Fendt 724 en Rauch Axent 100.1 kunstmeststrooier. (2022). Foto is geplaatst door FerreV op 09-07-2022 om 19:24:54, met 8 reacties.

Rauch Kunstmeststrooier

+2
FerreV
Van Den Borne Aardappelen met een Fendt 724 en Rauch Axent 100.1 kunstmeststrooier. (2022)

Reacties

New Kobelco
Volgens mij had je een lange ladder bij. 😅
MaxxuM4ever
Sta er van te kijken, zij hebben toch ook heel veel kleine percelen. Dan weegt de capaciteit van een getrokken strooier toch op tegen de wendbaarheid van een gedragen zeker.
trean
@MaxxuM4ever zal ook wel veel op afstand zijn, dan moet je met een gedragen strooier al snel met 2 man op pad, je kan ook meerdere percelen strooien met 1 keer vullen
huub
@MaxxuM4ever ik denk dat ze met de kunstmeststrooier de rijpaden van de veldspuit gebruiken. Dan hoef je alleen in de hoeken ff achteruit.
hobbyboer
Quote Reactie van @huub:
Dan hoef je alleen in de hoeken ff achteruit.

Misschien hoeft dat niet eens, de meeste schijvenstrooiers gooien wel aardig ver naar achter.

Gewoon full speed rondjes jagen, zolang het aardappelloof onder de vooras door blijft gaan gaat het goed, als je blaadjes over de vooras ziet gaan en de trekker warm begint te worden omdat de grill/radiateur vol zit met loof gaat het iets te gek 😉
T.Tanis
Mooie foto😃
PieterA
Zijn ook wel mooi bochten om lekker door te rijden. Als ik me niet vergis beregenen ze ook met een Fasterholt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Rauch Kunstmeststrooier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!