Deze week de achterbanden van onze New Holland T 4.110 N ingeruild voor iets bredere en betere. Komen van 420 en zijn naar 480 gegaan, deze hebben ook meer kam. Ik was al langer naar zo’n band aan h

New Holland T 4.95 N

+3
New Kobelco
Deze week de achterbanden van onze New Holland T 4.110 N ingeruild voor iets bredere en betere. Komen van 420 en zijn naar 480 gegaan, deze hebben ook meer kam. Ik was al langer naar zo’n band aan het uitkijken, en kwam deze toevallig tegen bij een nh dealer half uurtje bij ons vandaan. Ik ben blij met de banden en de kostprijs.

Reacties

johndeere 2650
Bij timech?
New Kobelco
@johndeere 2650
Kenis in Loenhout, die zitten er ook niet mee in om iets over te nemen. En hebben ook gebruikt staan, lang verhaal kort.
johndeere 2650
@New Kobelco nee inderdaad

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 4.95 N ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!