De eerste CLAAS XERION 4200 in Nederland.Het blijft bijzonder, een CLAAS XERION in Nederland.Vandaag zitten we in de kop van Drenthe en gaan we kijken bij de eerste CLAAS XERION 4200 in Nederland. Dez

Claas Xerion 4000

Claas Holland
De eerste CLAAS XERION 4200 in Nederland.
Het blijft bijzonder, een CLAAS XERION in Nederland.
Vandaag zitten we in de kop van Drenthe en gaan we kijken bij de eerste CLAAS XERION 4200 in Nederland. Deze beer van een trekker heeft een sterke MTU-motor van 462 pk met een koppel van 2200 Nm. Deze XERION is groter en heeft meer pk’s dan zijn oudere broertjes, de CLAAS XERION 3300 en 3800. Daar telt Nederland er meerdere van, en allemaal worden ze ingezet in de mest en op bult om de kuil te verdichten. Ook deze grote jongens zien we vaker in Nederland. Zo zijn er 3 XERION’s in Groningen, 1 in Noordoostpolder en 2 in het Belgische-Nederlands grensgebied. We gaan terug naar de XERION 4200, deze doet zijn werk in grensgebied van Drenthe, Groningen en Friesland.
Meer van deze CLAAS XERION zien? Bezoek dan : www.claasholland.nl

Reacties

SiegerJD
Van welke loonwerker is deze combinatie?
+1
Claas Holland
@SiegerJD De Graaf.
+1
MF65
Had hem hier laatst op de dam, mij te groot /zwaar

(klik om te vergroten)

Claas Holland
@MF65 ik denk dat net zo zwaar is als vredo met oplegger

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Xerion 4000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!