Er worden nu weer volop kleine baaltjes geperst. Foto is geplaatst door Hatzke op 10-07-2022 om 20:32:26, met 17 reacties.

Er worden nu weer volop kleine baaltjes geperst

+3
Hatzke
Foto van een Ford 8n Dearborn met Acrobaat en Ford 3910 met Welger Ap730 persReacties

+3
wim-same
Mooi hoor. Een echte Ford verzamelaar.
+3
Grasbaal
Vooral de geur van die kleine baaltjes is geweldig, t sjouwen iets minder..
+2
deufi
@Grasbaal Ik heb nooit verschil geroken tussen een klein baaltje en een grote op hetzelfde perceel. 😃
+8
nhfendt fan
@deufi ik wel , zeker als je ze met de hand moet laden de kleintjes dan dan ruik maar eens naar een paar 100 onder de oksels dan ruik je het verschil wel tussen kleine pakjes en grote die met olie druk geladen worden 😜
+4
wim-same
@nhfendt fan Ha ha, dan ruik je het verschil tussen oliedruk en bloed druk.
+1
nhfendt fan
@wim-same precies ja
+1
fendtje103s
+1
Leo54
@nhfendt fan liever niet met bloeddruk,dan met oliedruk
langeslagdiesel
@Grasbaal dan geef ik toch de voorkeur aan los hooi. Dat blijft lekker ruiken. Soms zelfs in de winter als het uit de berg kwam.
+4
JD 6110
@Grasbaal ook de geur van de kleine baaltjes als ze weer in de schuur liggen opgestapeld. De zelfde geur hangt savonds ook boven de weide als de dauw in treed na een zwoele dag. Heerlijke geur en wekt goede jeugd herinneringen op 😎
+3
deJong
@JD 6110 zwoele herrineringen toevallug?!?😄
+2
JD 6110
@deJong hahaa nee niet' die' dingen.. 😂 puur arbeids gericht 😜
+3
contitour
Ik heb er nu 2500 geperst en op de hooizolder boven de houtwerkplaats liggen. Heerlijke geur als je de werkplaats binnenkomt. Je zou er thee van kunnen zetten!
Bert353
@contitour nou, dan is die geur toch knap dik!
+1
demelkboer
Mooi die kleine baaltjes. Vooral om naar te kijken van af de trekker met voorlader om grote balen te stapelen
@demelkboer Grote of rondebalen is natuurlijk snel te laden ( ook wij hebben ronde balen ) toch zo ik nog wel een 100 pakjes apart willen hebben , mede voor de kleine kalfjes die buiten in de iglo staan - liggen , of voor de beide geiten .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3910 en hebben de trefwoorden Harken en persen en kleine baaltjes geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!