Maaien met de 168 en deutz fahr maaier.. Foto is geplaatst door John89 op 10-07-2022 om 20:48:08, met 10 reacties.

Massey Ferguson 168

+3
John89
Maaien met de 168 en deutz fahr maaier.

Reacties

+2
ThomMF135
Mooi plaatje 👌🏻
+2
wim-same
Mooi plaatje. Maar als ik naar de klaver kijk, hebben jullie zeker niet te veel stikstof, want als je klaver weg wil hebben moet je stikstof strooien.
+2
Pieter Buren
@wim-same bij ons dit jaar ook heel veel klaver. Toch bemesten we niet anders dan anders.
+2
wim-same
@Pieter Buren Klopt, bij ons ook, ondanks ik misschien korte bij Jesse Klaver zijn werkgebied zit. ha ha. Maar hier ook klaver in het land, en vooral op het erf.
+2
wim-same
@Pieter Buren Mijn buurman kwam kunstmest strooien. Ik zei "ga je weer stikstof op het land brengen" . hij zei , ja, maar dit is maar 27 %, in de lucht is 78 %, dus ik ben aan het verminderen. ha ha
+1
John89
@wim-same nee klopt we strooien nu 9 jaar lang ook al geen kunstmest meer, omdat mijn vader gestopt is met melken en nu alleen nog maar vleeskoeien en schapen heeft. Maar zoveel klaver als dit jaar hebben we nog niet eerder gehad.
+4
wim-same
Maar een prachtige MF met DT en MP.
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @wim-same:
prachtige MF met DT en MP.

En niet te vergeten met FG en RB.😅
+1
toonvanbergen
Stoere trekker!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 168 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!