Kijk, daar heb je H Vrieling (oudleusen ) × met een Claas Arion 630 vlaggen hangen actie. Foto is geplaatst door harald vrieling op 13-07-2022 om 11:32:34, met 2 reacties.

Claas Arion 630

981 foto's van @harald vrieling

+3
harald vrieling
Kijk, daar heb je H Vrieling (oudleusen ) × met een Claas Arion 630 vlaggen hangen actie

Reacties

+2
Henry1
Ben je ook bezig geweest bij de rotonde N377- jagtlusterallee? Hing het ook mooi vol vanmorgen. En bij de lichtmis natuurlijk.

Vind het soms wel een beetje over de top zoveel maar gebaar is goed!
Waar ik nog blijer van wordt is dat ik bij steeds meer huizen in de buurt de vlag! Dus dat ook burgers zelf actief de boeren steunen (weet dat het niet de letterlijke betekenis is, maar nu wel bedoeling)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Arion 630 en hebben de trefwoorden poseren , boerenprotest , boerenprotesten , boerenprotest 2022 , omgekeerde vlag en vlaggen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!