Foto van een reclameadvertentie voor ondergoed,tis weer eens wat anders😅😅. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 15-07-2022 om 22:05:49, met 10 reacties.

Farmall Cub

+9
stijn-de-bock
Foto van een reclameadvertentie voor ondergoed,tis weer eens wat anders😅😅

Reacties

+9
draaipiet
Moet ik ook hebben, als je dat gezicht ziet word je daar super gelukkig van
+7
WaterDeutzer
Quote Reactie van @draaipiet:
Moet ik ook hebben

Dan moet je vrouw er eerst om vragen.
+3
draaipiet
Quote Reactie van @WaterDeutzer:
Dan moet je vrouw er eerst om vragen

🤣🤣🤣
+4
WaterDeutzer
Die vereniging wilde mij niet als lid.🤔
+5
Towaberg
Zeer mooie reclame, heel goed bedacht 👍
+5
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Towaberg:
heel goed bedacht

Mee eens. Even opgezocht omdat Neede in mijn buurt is: Koala (Ten Hoopen) bestond van 1863 tot 1991 midden in het Textielindustrie gebied. Van die industrie niks meer over.
+4
roscho
Quote Reactie van @WaterDeutzer:
Koala (Ten Hoopen)

Mijn grootvader heeft er tot zijn pensionering in 1962 gewerkt. Hij was controleur van de geproduceerde gebreide stoffen. De hele godganse dag draaiden de rollen stof voor zijn neus langs om te kijken of er foutjes in zaten.
Textielfabrieken waren in de 20e eeuw een bron van bestaan in Neede, we hadden er maar liefst 3. Koala, Nico ter Kuile (merk Nicolientje) en Ter Wheeme, in elk gezin was eigenlijk wel iemand die bij een van die fabrieken werkte. De textiel is nu helemaal verdwenen. In de vm. Koala zit nu een snackfabriek (slaatjes, bitterballen etc), in "De Groote Stoom" van Ter Kuile zit een slagerij en Ter Wheeme is afgebroken om plaats te maken voor woonhuizen. Alleen de schoorsteen staat er nog als monument.
+2
stijn-de-bock
@roscho een interessant stukje geschiedenis.
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @stijn-de-bock:
een interessant stukje geschiedenis.

Mijn roots liggen in 't Westen, maar oost NL was gekend door de Textielbaronnen. Restanten daarvan zijn de vele kastelen die er gelukkig nog zijn in Twente en de Achterhoek.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Farmall Cub ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!