Kijken of dat groene spul echt zo sterk is als de gebruikers hier altijd beweren........ Foto is geplaatst door John k op 17-07-2022 om 20:32:54, met 13 reacties.

Fendt 307 CI

+11
John k
Kijken of dat groene spul echt zo sterk is als de gebruikers hier altijd beweren.......

Reacties

+3
mike_v
Tot in het veld lukt zeker! Daarna één-voor-één terug uit her veld 😁 .
+5
John k
@mike_v ( niet verder vertellen : was een rondje aan het toeren en deze stonden vlakbij eentje buiten dus kon het niet laten 😄)
leonardvdm
@mike_v hoezo dat?
Ervaring?
+1
Fendt926Driver
@leonardvdm hoezo jij geen ervaring?
Elke bin (kar) gaat een 20 ton graan.
En elke kar kon ook zo maar 5 ton wegen.
Dus 125 ton uit stilstand wegtrekken uit het land met 100pk en een kleine 4.4 ton eigen gewicht denk jij dat wel gaat lukken?
+3
Gavrie Willemsen
@Fendt926Driver hij zal zich snel ingraven denk ik omdat er geen druk op de achterassen zit
+1
leonardvdm
@Fendt926Driver dat zeg ik niet maar je hoord sommige mensen wel eens zeggen dat Fendt goed is voor op de weg en dat in het land tegen valt maar das vaak plagerij zo bedoel ik het
+1
wim-same
Leeg zal nog wel gaan. ha ha
+4
WaterDeutzer
'Kijken of dat groene spul echt zo sterk is'. En gister nog beweren dat ie om te ontzien alleen als taxie word gebruikt.🙊
leonardvdm
Niets mis met Fendt de nieuwere weet ik niet wat ik er van denken moet maar de oudere zoals de 515, 615lsa zijn niet bepaalt slecht ofzo
+1
dutchgamer
Een keer voor de vermogens tester proberen, onze 307c had 89,6pk maximaal op de 1000toeren pto. Anders kun je hem misschien nog een beetje opkrikken.
Maikel MF
Jullie kunnen ook bijna los in de granen zo te zien
Maikel MF
Jullie kunnen ook bijna los in de granen zo te zien

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 307 CI ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!