Foto van een John Deere 8345R met een krone 1290 HDP 2 aan het graszaad hooi persen nabij Rōdvig Denemarken. Onder een mooie avondzon werd er geperst ik heb m’n avond maar ff gebruikt om de kwalite

John Deere 8345R

+4
jesperb
Foto van een John Deere 8345R met een krone 1290 HDP 2 aan het graszaad hooi persen nabij Rōdvig Denemarken. Onder een mooie avondzon werd er geperst ik heb m’n avond maar ff gebruikt om de kwaliteit van het hooi te checken 😎 zag er goed uit!

Reacties

MaxxuM4ever
Beste beer voor de pers
+2
jesperb
Toch denk ik dat ie z’n pk’s er wel aan kwijt kon, reed denk ik 7 km’h en de touwen van de balen waren snaar strak!! Het hertje liet zich ook goed horen!
MaxxuM4ever
@jesperb bij elke pers slag een kreuntje of doen die moderne persen dat niet meer?
jesperb
@MaxxuM4ever ja, en dan ook de neus ff iets naar beneden. Het is op sommige plekken best heuvelachtig dan is het vermogen ook wel nodig
Ziet er goed uit💪

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8345R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!