Frontblok voor 40 kg gewichten deutz agrostar 6.21 ( heeft iemand hier nog blokken voor te koop ). Foto is geplaatst door Luypaertlucas op 18-07-2022 om 21:50:26, met 11 reacties.

Deutz-Fahr Agrostar 6.21

+3
Luypaertlucas
Frontblok voor 40 kg gewichten deutz agrostar 6.21 ( heeft iemand hier nog blokken voor te koop )

Reacties

+3
stijn-de-bock
Netjes gemaakt.
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @stijn-de-bock:
Netjes gemaakt

Absoluut netjes!
Als je 3D kunt tekenen bestel je die plakken online bij 247TailorSteel. Geen werktekeningen nodig, gewoon step. Zitten ook in BE.
+3
DANOONTJE POWERR
Laten snijden?
+1
Loeideutz
Zekers mooi gemaakt. Respect en ook wel een beetje jaloers. Toch snap ik het niet helemaal. Je bent een gewichtblok aan het maken voor je tractor. En wilt daarvoor de standaard frontgewichten gebruiken. Waarom duikel je dan niet ergens een standaard front blok op? Meteen al wat extra gewicht, wat je niet meer aan blokken hoeft te kopen. En het scheelt een berg werk. En hoewel velen het hier doen voorkomen alsof alle reparatietijd voor niks is, had je in die tijd ander werk kunnen doen. En meer geld kunnen verdienen waarmee je vrouw naar de stad kan gaan om wat leuks te kopen. Voor haar alleen of voor jullie beiden.
+4
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Loeideutz:
alsof alle reparatietijd voor niks is

Voor vele onder ons, mijzelf incluis, is bouwen met staal een uiterst prettige tijdsbesteding: hobby dus! En als je dan (zoals in mijn geval) helemaal geen vrouw hebt, bespaar je zóveel geld uit dat je bijna niet meer hoeft te 'werken'.🤣
+1
Luypaertlucas
@Loeideutz omdat het een stuk meer kost om zukke frontblok te kopen dan dat je ze zelf maakt
+1
Luypaertlucas
@Loeideutz en we zijn ook al gewend van dingen te bouwen veel van onze machines zijn zelf gebouwd zoals cultivators triltand houtspleiter een houtkar normale kipkaren bakken voor aan de tractuer een klarkmast voor aan de tractuer enzovoort
+3
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Luypaertlucas:
voor aan de tractuer enzovoort

Dan zien we die creaties graag nog eens langskomen op TF.😉
+2
Luypaertlucas
@WaterDeutzer da zijn een paar dingen dak nog dichtbij staan had van machines of dingen da we gamaakt hebben afgelopen tijd (de houtkar is toch nog altijdt mijn favoriet )

(klik om te vergroten)

Nagemaakte accord bok

(klik om te vergroten)

Dubbele trekhaak

(klik om te vergroten)

Diepbeer

(klik om te vergroten)

Houtkar

(klik om te vergroten)

Houtkar

(klik om te vergroten)

Oude beer omgebouwd naar sleeper

(klik om te vergroten)

Resultaat houkar

(klik om te vergroten)

We gebruiken houtkar ook voor metaat te halen ( op deze foto netten voor in beton nieuwe hondenhok

(klik om te vergroten)

Houtkar
+2
stijn-de-bock
@Luypaertlucas ik zou het zelf niet kunnen dus doe ik andere dingen, maar ik heb wel respect voor zelfgemaakte constructies en machines.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrostar 6.21 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!