Foto van een John Deere 6320 beetje extra zicht op de voorlader trekker gezet. Foto is geplaatst door jakob-bruining op 19-07-2022 om 13:25:54, met 10 reacties.

John Deere 6320

jakob-bruining
Foto van een John Deere 6320 beetje extra zicht op de voorlader trekker gezet

Reacties

+1
rickboer blija
Ik weet nog dat aan het begin vrijwel iedereen erop tegen was dat dit soort spiegels aan trekkers kwamen. Ondertussen zie je telkens meer mensen spiegels ombouwen naar de moderne variant 🤷‍♂️🤔
ZetorTwente
@rickboer blija Die bolle spiegels zijn met achteruit rijden ook ideaal, je ziet net ff iets meer naast de wagen.
rickboer blija
@ZetorTwente ik weet het, hebben ze zelf ook op de trekker 😁
Marcsteffens6265
@rickboer blija ik vond het ook eerst niks toen me vader er over begon maar het is ideaal willen het nu eigenlijk ook op de trekker hebben die voor de mengwagen staat.
case 745 xl
@rickboer blija mijnv6430 heeft brede telescoop spiegels vind dat ideaal.deze trekker rijd veel met een balen wagen nu kan ik erbijlangs kijken
JohnDeere5720
Waar heb je die vandaan?
Gavrie Willemsen
Veiligheid gaat voor alles
Fendt926Driver
Waar is jou oude account gebleven?
case 745 xl
@Fendt926Driver ging even mis

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6320 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!