Op deze snikhete zomerdag breng ik maar even wat verkoeling met dit winterse plaatje van een zonnige zaterdagmiddag in februari. Toen keek ik uit naar de zomer, nu vind ik het wel weer even genoeg.Ied

Massey Ferguson 155

+13
hooidonk
Op deze snikhete zomerdag breng ik maar even wat verkoeling met dit winterse plaatje van een zonnige zaterdagmiddag in februari.
Toen keek ik uit naar de zomer, nu vind ik het wel weer even genoeg.

Iedereen succes met de warmte!

Reacties

+5
akkermopet
Het is vaak het ene uiterste of het andere!! 😜😅🥶
+5
Hannesman
@akkermopet tja 35 graden of 35 mm. Kan allemaal in dezelfde week 😂😅
+2
Towaberg
+4
Rondeutz06
Mooie foto en ja nu hoop ik ook op een nachtvorstje 😉
+4
Bauwz
Ben allang blij dat het geen 2 weken doorzet.
Het put je helemaal uit.
+4
leonardvdm
Mooie trekker zo met 4wd
+5
wim-same
Het is ook nooit goed he. Nu is het mooi weer om hooi te maken toch. Dat is een heerlijk gezicht bij mij vanuit de tuin, onder een boom, als ik de jongens zo bezig zie in de polder in het hooi.
+4
akkermopet
@wim-same Dus ze hadden een toeschouwer in de buurt!😂🍺
+6
wim-same
@akkermopet Jazeker. Maar ik had ook een probleem hoor. er stond een krat met bier, maar ik had keuze stress, dus heb ik er maar geen een genomen. ha ha
+3
Towaberg
Van die trekker krijg ik het nog warmer 😍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 155 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!