Na ongeveer 1,5 jaar werk restauratie bijna voltooid!. Foto is geplaatst door bruno op 21-07-2022 om 10:51:30, met 13 reacties.

Fendt 612

+6
bruno
Na ongeveer 1,5 jaar werk restauratie bijna voltooid!

Reacties

+4
toonvanbergen
Zeer mooi resultaat!
+2
fiat1000DTsuper
Ziet er goed uit!
+1
bruno
Bedankt! Hij staat nog onder een laagje stof . Hoop hem helemaal af te krijgen tijdens mijn verlof.
+3
fiat1000DTsuper
@bruno

Laat die foto's maar komen!
+2
Valtra man
Knap, nu nog een foto van de volledige trekker. Interieur en techniek ook aangepakt?
+2
bruno
@Valtra man hallo, carrosserie helemaal als nieuw(of beter) gebracht, lekkages opgelost, nieuwe koppeling,drukgroep,vliegwiel,remmen vervangen, alle hydraulische cilinders vernieuwd, frontjes terug gemonteerd, cardan voor terug gemonteerd en de elektrische spiegels terug opgezet.overal nieuwe rubbers in de cabine… teveel om op te noemen. Motor en versnellingsbak zijn nog ok. Hij heeft pas 10000u. Nu staat hij terug zoals hij van de band rolde in 1992
+2
Towaberg
@bruno grondig aangepakt 👌👌👌
+2
Valtra man
@bruno grondig aangepakt 👍 daar ga je nog veel plezier aan hebben. Is de trekker voor de hobby of moet hij echt nog aan het werk?
+3
Towaberg
Welkom op tractorfan , mooie Fendt 👌
+2
a3vandiejen
Heel netjes, prachtig.
+3
cyrus-van-gelder
Dit ziet er goed uit!! Je hebt er ongeveer anderhalf jaar aan gewerkt zei je. Je kent het spreekwoord: haastige spoed is zelden goed. Je hebt de trekker grondig aangepakt, en dat kost nu eenmaal tijd.
Je kan er zo nog heel lang plezier van hebben.
  • 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏻👍🏻👍🏻
+2
JD 6110
Mooi project. En mooi front blok/ kist .👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 612 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!