Foto van een Fendt 411 en 412, tulpen beregenen in luxe. Bijna 800 meter slang mee waarvan 300 meter transport slang op de haspel in de fronthef. Voor een externe pomp als de haspel niet bij sloot kan

Fendt Meerdere

152 foto's van @Fendt_John Deere

+1
Fendt_John Deere
Foto van een Fendt 411 en 412, tulpen beregenen in luxe. Bijna 800 meter slang mee waarvan 300 meter transport slang op de haspel in de fronthef. Voor een externe pomp als de haspel niet bij sloot kan staan

Reacties

MaxxuM4ever
Pittig trekkers er bij gekocht zeker de afgelopen tijd of ook wat ingeruild?
Fendt_John Deere
@MaxxuM4ever voorlopig zijn we nu wel klaar met andere trekkers kopen, deze 412 kwam als aanvulling en die is de plant er rooi werkzaamheden gaan doen. Die trekker was van een stoppende buurman geweest. De 308/90 is in februari vorig jaar weggegaan voor de 820. Die had al een bunkerdak en stond op smalle banden, die gebruiken we nu voor de grondbewerking. Het bunkerdak is overgezet op de 412. De 516 kon de frees de laatste jaren niet goed meer hebben met zijn 190 pk. De 820 is net wat taaier en houdt zijn toerental wel constant. Dus nu staat de 516 voor de ploeg met planten.
rickboer blija
Quote Reactie van @Fendt_John Deere:
De 516 kon de frees de laatste jaren niet goed meer hebben met zijn 190 pk.

Hebben jullie ook nog problemen ondervonden met zoveel (extra) vermogen op een 4 cilinder?
Fendt_John Deere
@rickboer blija tot nu toe is het goed gegaan, tegenwoordig belasten we hem ook niet zo zwaar meer
Fendt_John Deere

(klik om te vergroten)

Zo kwam hij vorig jaar
MaxxuM4ever
@Fendt_John Deere netjes compleet, mijn broertje plant en rooit met een 820 in de flevo, bevalt goed volgens mij.
+1
Fendt_John Deere
@MaxxuM4ever Dit aanbod konden we niet laten schieten en we waren een van de eerste geïnteresseerde. We waren toevallig opzoek naar een 820.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!