Foto van een John Deere 6430 PremiumNu voor het 2e jaar deze achtermaaier. Bevalt goed!  Nu staat er op het verlanglijstje nog een voor maaier. Zal waarschijnlijk zonder kneuzer worden in verband met

John Deere 6430 Premium

+3
Johny power
Foto van een John Deere 6430 Premium
Nu voor het 2e jaar deze achtermaaier. Bevalt goed! Nu staat er op het verlanglijstje nog een voor maaier. Zal waarschijnlijk zonder kneuzer worden in verband met koelproblemen.

Reacties

new holland koen
Achter is ook zonder kneuzer toch of niet?
Van een 6430 had ik wel verwacht dat 2 maaiers met kneuzer ook zou moeten kunnen eigenlijk...
Johny power
@new holland koen Kwa vermogen kan het wel uit denk ik maar de koeling van deze types is niet zo best waardoor die wss erg snel warm zal lopen. En dan verlies je vermogen. Achter is met kneuzer.
leonardvdm
Ik zou eerst maar dat koel probleem verhelpen
leonardvdm
@leonardvdm wel gave trekker
+1
Johny power
@leonardvdm Is niet te verhelpen. Dat is zekkr bij de 4 cilinders gwn een algemeen probleem. Dus motorisch is alles gwn in orde
+1
Deutz10
Wij maaien met 112 pk en hebben achter een 2.5 meter en voor een 3 meter. Dus qua vermogen moet het wel lukken. Ruil die JD maar in voor een Deutz, wij hebben nooit koelproblemen.
Johny power
@Deutz10 Haha mooi. Wat voor type deutz heeft u?
+1
Deutz10
@Johny power agrotron K 420
+1
Johny power
@Deutz10 Denk dat we het gwn eens gaan proberen dubbel maaien. Gaat vast lukken. Vermogen zat

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6430 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!