Foto van een Massey Ferguson 4455. Foto is geplaatst door Theuny op 25-07-2022 om 22:31:36, met 6 reacties.

Massey Ferguson 4455

+3
Theuny
Foto van een Massey Ferguson 4455

Reacties

Svendt28
@Theuny Mooi span, welk merk is die kipwagen?
+1
Theuny
@Svendt28 Albert. Stickers zijn er helaas af
Svendt28
@Theuny Aha, dan toch een Albert 👍, zat het al te denken. Dan heeft die al wel wat jaren op de teller aangezien dit merk toch al een hele tijd is verdwenen. Ken dit merk vooral van de mestwagens. Werden gemaakt in Bièvre, ik denk dat Albert later is over gegaan in Agrimat aangezien die ook in Bièvre zitten.
+1
Theuny
@Svendt28 Wij hebben de Albert gekocht in het najaar van 2019. Hij heeft idd al wat jaren op de teller. Helaas weet ik het bouwjaar niet. Toen we hem kochten was de bak oranje. Het onderstel heeft ongeveer dezelfde kleur gekregen als die was en de bak hebben we rood geverfd. Ik vond die kleurencombinatie wel mooi
Svendt28
Nog enkele Albert wagens.

(klik om te vergroten)

Foto: Oude doos.be

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 4455 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!