Eergisteren heb ik nog es meegereden met een maaidorser ( smalle cabine, wel zitje voor de passagier en airco) op hetzelfde perceel heb ik als kind nog meegereden met een clayson M103, geen cabine, ge

Claas Dominator 108 VX

2.487 foto's van @stijn-de-bock

+12
stijn-de-bock
Eergisteren heb ik nog es meegereden met een maaidorser ( smalle cabine, wel zitje voor de passagier en airco) op hetzelfde perceel heb ik als kind nog meegereden met een clayson M103, geen cabine, geen zitje,dus gewoon rechtstaand naast de bestuurder, wel veel plaats toen maar misschien was dat omdat ik als jochie nog iets minder omvangrijk was😅😅,op de achtergrond zien we veel bomen (zeg maar bos), op dat in totaal bijna 4 hectare groot stuk grond staat de kleine boerderij waar mijn grootouders toen woonden, daar heb ik in mijn jeugd uren en dagen doorgebracht, goede herinneringen aan,de overheid heeft het jaren geleden gekocht ( HEEL DOEL MOEST WEG VOOR DE UITBREIDING VAN DE HAVEN, DOEL IS ER NOG STEEDS MAAR DAN IN VERVALLEN TOESTAND)het erf van mijn grootouders is wel nog steeds bewoond,de overheid verhuurd dat officieel.

Reacties

+7
stijn-de-bock
Een luchtfoto van dat erf ouder dan mezelf.

(klik om te vergroten)

+4
MF 2725
Mooi verhaal Stijn, herkenbaar.
+3
Lucas Ensing
Verleden jaar ook even in Doel rondgelopen, wel apart. Deze woning is ook nog bewoont. Mooi verhaal.

(klik om te vergroten)

Doel
+3
stijn-de-bock
@Lucas Ensing er zijn er meerdere bewoond, de meesten huren het van de overheid.
+4
toonvanbergen361
Mooie herinneringen en mooie herbeleving! Op pikdorser meerijden blijft altijd leuk! Mooi perceel en omgeving!
+3
Rondeutz06
Leuk om eens mee te rijden met zo'n machine. En helemaal in het gebied waar je bent opgegroeid. Zo kan je mooie jeugdherinneringen ophalen.
Je komt er nog steeds graag zie ik (bijna dagelijks 😇)
+3
stijn-de-bock
@Rondeutz06 ik kom er inderdaad nog heel regelmatig, bovendien was de bestuurder van de claas ook iemand dat ik goed ken.
+3
Towaberg
@Rondeutz06 hij heb een doel Ron! Ik vind het ook nog steeds leuk om eens mee te rijden met zo een pikdorser.
Wij hebben ooit op kamp met de jeugdbeweging een lift gekregen van een oude Clayson( die was toen wel 28 jaar jonger dan vandaag)
Met 5 jongeren mee op de pikdorser!
+3
Rondeutz06
@Towaberg een doel?......of Doel?
Maar ik kan dat heel goed begrijpen dat hij daar graag komt, en een paar rondjes meerijden met zo'n machine is natuurlijk geweldig
+3
Towaberg
@Rondeutz06 een doel en Doel😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Dominator 108 VX ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!