Foto van een John Deere 8320RAfgelopen dagen in Denemarken bij bekenden op het melkveebedrijf wezen kijken en ook een loonbedrijf in de buurt bezocht.Deze 2 John Deeres met triple maaiers stonden bij

John Deere 8320R

+7
new holland koen
Foto van een John Deere 8320R
Afgelopen dagen in Denemarken bij bekenden op het melkveebedrijf wezen kijken en ook een loonbedrijf in de buurt bezocht.
Deze 2 John Deeres met triple maaiers stonden bij dat loonbedrijf. Op het bedrijf stonden totaal wel zo'n 10 8r's en nog een aantal andere types. Erg indrukwekkend om te zien.

Reacties

+2
Marcsteffens6265
Toch wel behoorlijk lang zo'n maai combi.
+2
new holland koen
@Marcsteffens6265 Inderdaad, een 6r of 7r er tussen zou al veel schelen. Maar daar in de heuvels zijn de pk's wel harder nodig dan in Nederland.
+1
Marcsteffens6265
@new holland koen geloof ik best en zal ook wel wat te maken hebben met dat veel boeren alles laten doen door loonbedrijf.
+2
WaterDeutzer
Vogelhuisje mee voor nestbeheer?
+2
jesperb
Wij zijn ook in Denemarken, helaas werkt deze week het weer niet echt mee, vorige week waren we aan de oostkant daar was het druk op de graanvelden!!
new holland koen
@jesperb Klopt idd, bij ons viel de regen mee. Maarja met af en toe een buitje ga je ook geen stro persen.
+1
jesperb
@new holland koen nou zo is dat en de combine blijft dan ook in de schuur.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8320R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!