Foto van een John Deere 5125R. Mooi weer en nog geen tijd voor schudden gehad vandaag. Dan kun je door in het land te eten even bijkomen en wat tijd besparen. Deze winter de hoofdschudder uit elkaar h

John Deere 5125R

+2
JoramH
Foto van een John Deere 5125R. Mooi weer en nog geen tijd voor schudden gehad vandaag. Dan kun je door in het land te eten even bijkomen en wat tijd besparen. Deze winter de hoofdschudder uit elkaar halen, onderdelen regelen en dan volgend jaar weer met 10 meter ipv 7,5 meter schudden. Deze vorig jaar speciaal voor het 15 juni eker land gekocht waar de andere te groot voor is maar mag dit jaar alles schudden.

Reacties

JD 6110
Kon de gps niet in het midden bevestigd worden ?
+3
JoramH
@JD 6110 gelukkig niet. Voor de antenne maakt het niet uit, staat een offset in. Echter gaat ie na gebruik weer in een afgesloten kast, dat is vrij gemakkelijk vanaf het trappetje. Daarnaast word deze antenne ook op een andere trekker gebruikt, mijn 5055e. Schermen zijn met rammount ook makkelijk te wisselen. Maak gebruik van 2 schermen en 2 bollen op 3 trekkers. Ze hebben wel alle drie eigen kabelbundel en atu stuur of deze geintegreerd.
+3
WaterDeutzer
Leuke elektrische picknick fiets. Het motortje hard nodig door gemaaid gras.👍🏻
+2
JoramH
@WaterDeutzer Ja de bakfiets is ideaal. Motortje er zelf onder geklust, 250 watt dus gaat prima door het land. Op de terugreis ook de kinderen erin en bij de stijle dam op ging nog prima al moet je dan zelf ook wel even helpen.
+2
a3vandiejen
Leuke foto, dit was vroeger heel normaal.
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @a3vandiejen:
dit was vroeger heel normaal

Waar, maar mijn ma ging toch met de auto het veld in. E-fiets nog ver weg.😅
+2
a3vandiejen
@WaterDeutzer 😅Ja klopt, maar mijn moeder ging op de fiets naar m,n vader met de mand. Lange dagen om 3 bunder te maaien.😂
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @a3vandiejen:
Lange dagen om 3 bunder te maaien

Mijn pa maaide wel zo'n 20km rond de kerk, dan is de fiets niet handig meer.😊

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 5125R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!