Foto van een John Deere 5055E. Twee persen in het land hou ik helaas niet bij, ik rij 6,40 breed en 7,5 km/uur. Kom dan op een 5Ha per uur uit. Was een kwartiertje eerder begonnen maar kwam al snel ee

Kuhn GA 7301

+3
JoramH
Foto van een John Deere 5055E. Twee persen in het land hou ik helaas niet bij, ik rij 6,40 breed en 7,5 km/uur. Kom dan op een 5Ha per uur uit. Was een kwartiertje eerder begonnen maar kwam al snel een tweede pers bij. Ondanks dat ze moeten wisselen met plastic haal je het dan lang niet. Nadat ze helemaal bij waren ging de twee de pers weer naar huis en kon ik de eerste pers mooi bijhouden. Nadeel van deze trekker is dat wanneer je 1 versnelling hoger gaat je gelijk 11km/uur gaat en dat gaat mij wat te woest uiteindelijk nu tegelijkertijd klaar zonder dat de pers moest wachten.

Reacties

+1
JohnDeere5085
Werkt opzig wel het mooiste, gelijk kopeinden ruim en je kan rap door rijden
+2
arjanvw
Hangt misschien een beetje van de hark af, maar 11 km/uur valt toch nog wel mee?
dutchgamer
@arjanvw moet wel kunnen als hark genoeg toeren heeft. Ik heb laatst 10km/h gereden met 530-540 aftakastoeren op de 750 toeren pto.
+1
JoramH
@dutchgamer Wat niet kan maar hark is al op leeftijd en wil er ook nog lang mee dus rustig rijden, heb je ook niet veel toeren nodig en blijft het langer heel.
+3
arjanvw
@dutchgamer wij rijden meestal rond 11 km/uur en 430 PTO toeren.
@dutchgamer ik rijd 8 met 400? Toeren maar kan ook wel 12 met 540 maar vindt ik minder mooi gaan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kuhn GA 7301 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!