Foto van een John Deere 9520R, deze sleufsilos passen zo’n 3000 ton / stuk in. Foto is geplaatst door catfan55 op 30-07-2022 om 05:01:06, met 6 reacties.

John Deere 9520R

+2
catfan55
Foto van een John Deere 9520R, deze sleufsilos passen zo’n 3000 ton / stuk in

Reacties

+1
BEboer
Mooi hoor 👌 hopelijk kunnen jullie de voorraden wat aanvullen na vorig jaar 👍 succes met de oogst! Hebben jullie dan tijd genoeg om dit te oogsten, aangezien de granen snel "te" rijp zijn?
catfan55
@BEboer opbrengsten zijn wisselend door weer een droog jaar, sommige plekken is het ok, sommige plekken weer slecht. Maar opbrengsten liggen iets hoger als vorig jaar gemiddeld genomen

Het is altijd de kunst om het afrijpen voor te blijven, helemaal met deze hitte. De ene keer lukt het beter als de andere
+1
BEboer
@catfan55 dank u voor de info! moeten jullie dan non stop hakselen om dat afrijpen voor te blijven of is het areaal beperkt of gespreid gezaaid?
catfan55
@BEboer over het algemeen kunnen we het afrijpen goed voor blijven. deels door zaai timing, deels door weer en grotendeels door geluk 😂 en soms hebben mensen gewoon pech en krijgen ze het voer wat droger in de kuil of ze bellen een ander. wij doen wat we kunnen. 24 uur per dag draaien kan in mais wel, in gerst eigenlijk niet doordat de zwad maaiers erg veel moeite hebben met het maaien van gewas waar dauw op/in zit.
maar of het nu kan of niet, 24 uur per dag draaien blijft moeizaam, vooral om de mankrachten te vinden maar in het donker ben je altijd minder efficiënt als bij dag licht
Cor_BX2660
"vooral om de mankrachten te vinden", geef maar een berichtje... 😊

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 9520R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!