Foto van een Kramer Allrad, gespot in de buurt van Wholen in Zwitserland. Aantal weken buitenland stage lopen bij een loonbedrijf en veehouder in Sariswill. Hier reed ik via een andere weg van de gehu

Kramer Allrad

+5
SanderH
Foto van een Kramer Allrad, gespot in de buurt van Wholen in Zwitserland. Aantal weken buitenland stage lopen bij een loonbedrijf en veehouder in Sariswill. Hier reed ik via een andere weg van de gehuurde stal naar huis toen ik langs deze schuur kwam waar een kramer, een guldner en nog ander mooi spul stond.

Reacties

+1
WaterDeutzer
En de Kramer is nog niet met pensioen dat ie voor de mengwagen staat.
+1
SJB533
@WaterDeutzer
Die dingen zijn ook om te werken, Nico, niet om in showroomstaat te zetten en er een beetje mee te toeren
WaterDeutzer
Quote Reactie van @SJB533:
niet om in showroomstaat te zetten en er een beetje mee te toeren

Een mix van die 2 is het mooiste.
+1
SJB533
@WaterDeutzer
Daar ben ik niet tegen
+2
Rondeutz06
Mooie verschijning
+6
Kramer U800
Dit is een Kramer 1014, een zeldzame verschijning met maar 200 er van gebouwd. Deze heeft ook nog fronthef gehad, en de frontaftakas zit er nog onder. Een echte krachtpatser van 120 pk uit die 6 cilinder luchtgekoelde Deutz. Kramer Allrad was eigenlijk de slogan van Kramer uit die jaren wat al begon in de jaren '50 van de vorige eeuw, dit omdat ze heer en meester waren in het bouwen van hun vierwielaangedreven portaalassen.
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Kramer U800:
een zeldzame verschijning

Ik dacht vanmorgen meteen al: dit gaat Dirk blij maken.
+2
Kramer U800
@WaterDeutzer Ja altijd weer leuk om zo'n Kramer voorbij te zien komen.
+3
SanderH
@Kramer U800 kijk dat wist ik dus allemaal niet, ik vond het een mooie verschijning toen ik er langs reed.
+2
olro 61
Dit is toch echt geweldig als je zo'n zeldsame trekker die nog in gebruik is ook, zo toevallig op een boerderij tegenkomt...prachtige foto!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kramer Allrad ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!