En dan is dit de laatste van 3 schoonheden waar ik tegenaan liep tijdens ophalen van Miedema kipper gisteren.Een zeer mooie Ford 8210 waarvan alleen de grote delen en de wielen in 2K zijn overgespoten

Ford 8210

+12
WaterDeutzer
En dan is dit de laatste van 3 schoonheden waar ik tegenaan liep tijdens ophalen van Miedema kipper gisteren.

Een zeer mooie Ford 8210 waarvan alleen de grote delen en de wielen in 2K zijn overgespoten. De cabine was origineel nog geheel roestvrij en dat is uniek voorzover ik de verhalen met dit soort cabines heb gelezen. Hij stond binnen in de loods waar ook de D8006 in stond. Buiten had ik er natuurlijk veel mooiere plaatjes van kunnen schieten, maar daar was helaas de tijd niet voor over.

Reacties

+4
Towaberg
Een beer💪
+3
Wimariete
Wat een prachtige verzameling trekkers heeft die man. Schitterend. Allemaal legendes.
+3
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Wimariete:
Wat een prachtige verzameling trekkers heeft die man

Hij heeft zelf een autotransportbedrijf. Zijn vader en hijzelf zijn LMB monteur geweest. Ook 2 grote vitrines met miniaturen maar die stonden in z'n kantoor en dat is niet netjes om daar foto's van te vragen.
+4
a3vandiejen
Prachtige Ford.
+3
bob de bouwer
Dat is nog een hele mooie trekker
+2
toonvanbergen361
Als nieuw!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!