23 juli 2022 Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 165.7 met Mullié T-14. De deur was uit de 6.15 gesprongen met de hitte. Dan deze trekker maar even te leen van het LMB. Even een perceel kilveren. Er moe

Deutz-Fahr Agrotron 165.7

+9
PieterA
23 juli 2022 Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 165.7 met Mullié T-14.

De deur was uit de 6.15 gesprongen met de hitte. Dan deze trekker maar even te leen van het LMB.

Even een perceel kilveren. Er moest behoorlijk wat grond verzet worden op 9 hectare. Eerst de kant maar eens afgraven en naar een laagte rijden.

Beginnend chauffeur, dus even er op wijzen waar je op moet letten. Hij heeft wel geluk met deze trekker; want stilvallen is er niet bij met deze 7-liter💪

Ze gaven volop zon af, dus dan maar gauw wat kilveren. 7 hectare tulpen en de rest grasrandjes en tarwestoppel. Due 2 hectare eerst geploegd en toen dus de randjes opgeladen en weggebracht.

Reacties

+4
PieterA
Met de kraan er bij

(klik om te vergroten)

Liebherr 916
Fast Eddy
Mooie kipper. Hij staat er netjes bij.
+1
PieterA
@Fast Eddy Toch doen we er niks bijzonders aan hoor. 1x per jaar wassen met de borstel, 2x per jaar met de vetspuit er rond en in de winter wat gebreken herstellen.
dutchgamer
Je hebt zo niet veel ruimte tussen de achterbanden en het spadbord.
+1
PieterA
@dutchgamer Nee dat klopt ja
+1
caseboy
@dutchgamer de cabine van deze is ook al iets verhoogt is ooit op zulke banden gezet voor de dozerbak.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 165.7 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!