Foto van een Fendt 308 C een weekendje dit fendtje te leen van het loonbedrijf omdat die op de juiste spoorbreedte staat om het kanon door de bieten te trekken. Deze bieten hadden het nog niet giganti

Fendt 308 C

+2
Foto van een Fendt 308 C een weekendje dit fendtje te leen van het loonbedrijf omdat die op de juiste spoorbreedte staat om het kanon door de bieten te trekken. Deze bieten hadden het nog niet gigantisch hard nodig, maar we waren daar toch met de haspel om het perceel gras te beregenen, dus besloten deze alvast maar mee te nemen door het kanon slootje te laten springen.

Reacties

+1
.

(klik om te vergroten)

Er worden alleen een paar bieten geraakt bij het uitdraaien uit de spuitsporen. Maar een stuk minder dan wanneer we er gewoon met een trekker van ons eigen op brede banden doorheen zouden knallen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!